sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Mä tein sen! + Puella Magi Madoka Magica

Wuu, sain yläkuvan tehtyä. :''Dd Mitä mieltä ootte? PONilla [PONI lol.] on jo kaks lukijaa! :0 Molemmat on kyllä tosin kyllä tuttuja, joten.. Hih.
Laskin äskö mun rahat - MULLA ON 149,75€! Se on hurja määrä.. En vaan tiedä mitä sillä tekisin.. Ostan varmaan sitten joskus joulun jälkeen nuken. Isul MAO olisi haaveissa, mutta kattoo nyt minkä nuken saan joululahjaks. :''Dd Tää postaus on muuten ihan turha. >.< Tekee vaan mieli kirjustella.. No voisinhan mä tehdä tähän jotain.. Uusia julkaisuja? Maailman käytetyin idea, tiedän. Ehkä sittenkin pistän kunnon rageboltsit noille Puella Magi Madoka Magican nukeille. Joo. Varautukaa. Huomatkaa, että nämä ovat vain minun, suuren-mahtavan-ihanan Onacchin, mielipiteitä. (:

DAL Kaname Madoka


Aloitetaan vaikka tiedottamalla koko kansalle, että Puella Magi Madoka Magica on AnoHanan jälkeen suosikki sarjani vuodelta 2011. Madoka on Mamin jälkeen lempihahmoni. Ja tämä nukke ei iske mitenkään, eli jokin on pahasti vialla. Miksi muumissa Madokasta tehtiin Dal? Joo onhan hänellä leveä pää, mutta niin on Mamilla ja Homurallakin. Silmät tuijottavat jotenkin apaattisesti eteenpäin ja ponnarit näyttävät luokattomilta. Mekko on neidillä ihan mukava, ja tuo kouluasu on nätti. Ei todellakaan ole tulossa meille, olisin odottanut vähän enemmän. Vähän.

PULLIP Akemi Homura


BLAHBLAHBLAAAAH. Tylsä kuin historiantunti. Olenko minä ihan väärässä, mutta näyttävätkö nuo hiukset ruskeilta? Katse on Madokan lailla jotenkin apaattinen, eikä ilme todellakaan tuo mieleeni Homuraa. Homura lukeutuu varmaan viimeiseksi tästä triosta. Suuri pettymys. Todellakin. Asukin näyttää jotenkin epälaadukkaalta... :<

PULLIP Tomoe Mami


Mamii! ♥ Hän on siis todellakin suosikki hahmoni Madoka Magicasta ja sama pätee tähän nukke trioon. Nukke tosiaan näytää Mamilta - ilme on Mamimainen [uusi sana..] ja hiukset ovat hienot. Ja siihen se sitten tyssääkin. Taikatyttömuodon Mamin hame on huonon näköinen, roikkuu vain tuolla tavoin tylsästi. Hatun sulka näyttää omituiselta.. Ei tämäkään kyllä mene ostoslistalle, anteeksi vain Mami. 8(

Loppujen  lopuksi en ollut ollenkaan tyytyväinen Puella Magi Madoka Magica -trioon. Marraskuun julkaisut eivät muutenkaan antaneet kamalan hyvää kuvaa, jos Isul Teten tiedätte. :'''DDd No, eipä voi mitään.

- ONACCHINNE. ♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti