torstai 8. joulukuuta 2011

Mä säikähin.

Onacchinchilla täällä, mahtavaa moita (MOIMOI). :3

Herran jumala, onko teitä ihunia lukijoita jo... SEITSEMÄN? :0 Äww, ihan säikähdin kun tulin katsomaan tilannetta.. Rakastan teitä. ♥ Mutta juu. Mitäs tähän postaukseen voisi tunkea? Eipä kai mitään kamalan tärkeää ... Oon menossa huomenna Allulle kattoo leffan ja mahdollisesti yöksi! :3

YOU MAKE ME CRAZY WHEN YOU
TALK LIKE THAT
I MIGHT GO CRAZY WHEN YOU
TALK LIKE THAT
uhoh.

Jää muuten helposti soimaan päähän. 8) Bongasin ton kun etin jotain kivoja Soul Eater AMV :tä. Kiehheheh. Saan jonkun näistä nukeista joululahjaks:

- PULLIP Bloody Red Hood
- DAL Angry
- DAL Tweety Dal!
- DAL Ra Muw
- DAL Hangry
- DAL Jolie

Ei huomaa, että mahtava Onacchi tykkää Daleista, ehei. ♥ Urp, huomenna on enkunkoe.. Ja oon lukenu peräti NOLLA kertaa. :'D Nice, reaaaally nice.

NEENEE, kommatkaapa noita kahta edellistä postausta! :< Otin vaivalla noi talvikuvat, ja jos ette kommaa saatte ---> ette saa keksiä. Voisin kirjotella tähän enemmänkin mun elämästä, mutta se tuskin kiinnostaa ketään. >__< Sanokaapa jos haluutte nähdä mun mahtavia piirrustuksia. :----)

2 kommenttia:

 1. Minä täällä taas, hihi >')

  Minä saan keksin, minää!
  Itse en tykkää Hangrysta, sillä on jotenki liian keltaiset hiukset.. Tuo Pullip on erittäin söötti, ja DAL Angry myös ♥ DAL Ra Muw on myös ihana!

  Tuntematon mursu katoaa.. ~

  VastaaPoista
 2. Anonyymi // *antaa kiltille Anonyymille keksin* Hangryn hiukset tosiaan ovat yliviivaus tussin keltaiset, mutta peruukin hänelle olisin joka tapauksessa viikon sisällä hommannut. :---) Bloody Red Hood ... nyaaw, hän on niin suloinen! Angry on tähän mennessä varmaan suosikki Dalini, hänet siis tulen joka tapauksessa hankkimaan, jos ei joululahjaksi tipu. :''3 Ra Muwia saatavilla Plasticpopista hintaan 139.90 €! Yllättävän halpaa. x'') Kiitoksia kommentista! // Onacchi

  VastaaPoista